Despre noi

Scoala Postliceala Sanitara "Dr Dinu" Campina este infiintata si patronata de Fundatia pentru Sanatate, Stiinta si Invatamant "Dr. Dinu" prin actul de constituire al acesteia ca organizatie neguvernamentala, apolitica si nonprofit in baza sentintei civile nr. 47PJ/1995 si a deciziei nr. 3/1996 a Comitetului Director al Fundatiei.

Premisele infiintarii acestei scoli au fost constituite din existenta unui mare numar de tineri care doreau sa studieze in orasul Campina, in domeniile Tehnica Dentara si Asistenta Medicala.

Fundatia "Dr. Dinu" s-a preocupat, din 1996, de achizitionarea bazei materiale corespunzatoare infiintarii Scolii si de selectionarea colectivului de cadre didactice cu experienta in domeniu si cu profil morar corespunzator.

In actul de constituire al Fundatiei "Dr. Dinu" la capitolul II - "Scopul fundatiei si obiectul de activitate" art. 3 se prevede: "Scopul Fundatiei este insusirea unor programe de invatamant, cercetare si sanatate in vederea sustinerii, promovarii, dezvoltarii, cercetarii medicale si stiintifice, a educatiei pentru sanatate, a invatamantului particular postliceal si sanitar". Art. 4 prevede: "Fundatia isi propune deschiderea de scoli postliceale pentru pregatirea de asistenti medicali pentru diverse specialitati in domeniul medical sanitar".

Colaborari cu institutii medicale

• Centrul Medical Sanconfind
  • Spitalul Municipal Campina
  • Spitalul Municipal Campina - Sectia Balneofiziokinetoterapie si recuperare
  • Spitalul de Psihiatrie Voila
  • Spitatlul de Boli Pulmonare Breaza
  • Spitatlul Orasenesc Sinaia
  • CMI Dr. Turtureanu Roxana
  • CMI Dr. Dinu Adrian
  • SC ASKDOC Medical Center S.R.L. - Dr. Stanica Cezarina
  • Cabinet Consiliere Psihologica Stoicescu Anca
  • Farmaciile din orasul Campina si imprejurimi: Medimfarm, Seti, Sensiblu, Farmaline, Dona, Catena etc.
  • SC Patrick Medical Center SRL
  • SC Mehedinti Decebal SRL
  • SC Redimed San SRL
  • SC Centrul de recuperare “Fiziopoint” SRL