Specializari

In momentul de fata suntem acreditati ARACIP pentru urmatoarele cursuri:

Specializare Asistent Medical Farmacie - ordinul nr. 4908/11.11.2014

In cadrul farmaciilor comunitare asistentii medicali de farmacie il ajuta pe farmacist in activitate si lucreaza sub directa indrumare a acestuia. Asistentii farmacisti desfasoara activitati fie sub supravegherea farmacistului (ex.: eliberarea medicamentelor pe baza de prescriptie medicala, prepararea medicamentelor magistrale si oficinale sau a altor produse de sanatate), fie in mod independent (ex.: eliberarea medicamentelor care nu necesita prescriptie medicala, vanzarea de produse cosmetice, dispozitive si aparatura medicala, articole pentru igiena personala). Asistentii farmacisti pot infiinta drogherii.

Specializare Asistent Medical Generalist - ordinul nr. 4762/20.08.2009

Practicantii acestei ocupatii asista bolnavii pe probleme de medicina generala, respectiv administreaza tratamente conform prescriptiilor medicului, asista medicul la efectuarea investigatiilor clinice, monitorizeaza evolutia starii pacientilor.

Specializare Asistent Balneofiziokinetoterapie si recuperare - ordin autorizare nr. 5711/12.11.2015

Obiectivul primordial al Programului de studii Balneofiziokinetoterapie si recuperare este de a forma specialisti cu inalta calificare in servicii de asistenta terapeutica din domeniul recuperarii, al reabilitarii fizice si functionale. Scopul acestor servicii este prevenirea si tratamentul prin terapii specifice, si se adreseaza atat populatiei sanatoase (rolul profilaxiei fiind unanim recunoscut), cat si celei afectate (specialistul fiziokinetoterapeut avand un rol important, complementar medicului specialist).

Pentru viitorii cursanti ai scolii va prezentam:

Contractul Educational - ce poate fi consultat accesand butonul "Contract educational" de mai jos.

Fisa de inscriere la concursul de admitere - ce poate fi consultat accesand butonul "Fisa de inscriere" de mai jos.

 Contract educational  Fisa de inscriere la concursul de admitere